Veelgestelde vragen

Algemeen

Kunnen studiedagen geruild worden?

Dat is mogelijk binnen één maand, als er voldoende overblijfkrachten op dat moment beschikbaar zijn. Ruilen bespreekt u vooraf met de coördinator.

 

Hoe kan ik een wijziging doorgeven?

Voor het doorgeven van een wijziging, maakt u gebruik van het wijzigingsformulier onder het kopje formulieren.

Strippenkaart

Hoe lang zijn aangekochte strippen geldig?

De strippen zijn onbeperkt geldig. Als uw kind van school gaat, wordt een eventueel tegoed aan u terugbetaald. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van het Klant Contact Centrum op telefoon 0320 294090.

Kan mijn kind naar de incidentele overblijf als die dag al vol zit?

U kunt tot 9.00 uur contact opnemen met de coördinator om te overleggen of er nog plaats is voor uw kind. Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare overblijfkrachten.

Hoe maak ik een nieuw strippenkaart account aan?

Klik op de button strippenkaart rechtsboven op de website. Klik op de link meld u aan om een nieuw account aan te maken. Vul alle velden in en klik op registreer.

U komt in het welkom scherm. Hier kunt u overblijfdagen inplannen, een tegoed kopen en uw gegevens en de gegevens van uw kind(eren) beheren.

Klik op voeg kind toe en vul de voor- en achternaam en de groep in. Kies het aantal strippen dat u wilt kopen en klik op koop strippen. U kunt betalen met iDEAL. De strippen worden direct aan uw account toegevoegd als de betaling gelukt is.

Nu kunt u de overblijf inplannen. Het is mogelijk 2 maanden vooruit te plannen. Plannen en wijzigen is mogelijk tot op de dag zelf, tot 9.00 uur.

Klik op de dag waarop u overblijf wilt afnemen. Selecteer het kind / de kinderen die die dag overblijven en klik op bevestig. U ziet nu in de kalender wanneer uw kind is ingepland. Als u het moment wilt verwijderen, klikt u op de dag en vinkt u de vakjes uit. Klik op bevestig.

 

Ontvang ik de ingezette strippen die ik niet gebruikt heb ivm de Coronacrisis, retour?

Alle strippen die u heeft ingezet vanaf 16 maart 2020 tot met 29 juni 2020 zijn teruggeboekt op uw account.

Abonnement

Ik heb een onregelmatig werkrooster, kan ik een abonnement afnemen?

Onze medewerkers van de afdeling Plaatsing en Planning kijken graag met u wat de mogelijkheden zijn in de vorm van een flexibel abonnement. Ze zijn bereikbaar op telefoonnumer 0320 294090.

Mijn school hanteert tijdelijk een continurooster na de zomervakantie, hoe werkt dat met de kosten van mijn abonnement?

U betaalt pas weer als uw school de overblijf regelt via SDT.

Ik heb een abonnement, maar maak nu geen gebruik van de overblijf omdat de scholen gesloten zijn vanwege de Corona maatregelen. Krijg ik mijn geld terug?

Ja, de periode waarin u geen gebruik heeft gemaakt van de overblijf wordt gecrediteerd voor de periode waarin de scholen gesloten zijn. Dit geldt voor maart en april.

Moet ik ivm de Corona maatregelen het hele bedrag van de maand mei betalen?

Nee, vanaf mei is de incasso van de abonnementen stopgezet, totdat SDT weer overblijf aanbiedt.