Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een wijziging doorgeven?

Voor het doorgeven van een wijziging, maakt u gebruik van het wijzigingsformulier onder het kopje formulieren.

Hoe lang zijn aangekochte strippen geldig?

De strippen zijn onbeperkt geldig. Als uw kind van school gaat, wordt een eventueel tegoed aan u terugbetaald. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van het Klant Contact Centrum op telefoon 0320 294090.

Hoe maak ik een nieuw strippenkaart account aan?

Klik op de button strippenkaart rechtsboven op de website. Klik op de link meld u aan om een nieuw account aan te maken. Vul alle velden in en klik op registreer.

U komt in het welkom scherm. Hier kunt u overblijfdagen inplannen, een tegoed kopen en uw gegevens en de gegevens van uw kind(eren) beheren.

Klik op voeg kind toe en vul de voor- en achternaam en de groep in. Kies het aantal strippen dat u wilt kopen en klik op koop strippen. U kunt betalen met iDEAL. De strippen worden direct aan uw account toegevoegd als de betaling gelukt is.

Nu kunt u de overblijf inplannen. Het is mogelijk 2 maanden vooruit te plannen. Plannen en wijzigen is mogelijk tot op de dag zelf, tot 9.00 uur.

Klik op de dag waarop u overblijf wilt afnemen. Selecteer het kind / de kinderen die die dag overblijven en klik op bevestig. U ziet nu in de kalender wanneer uw kind is ingepland. Als u het moment wilt verwijderen, klikt u op de dag en vinkt u de vakjes uit. Klik op bevestig.

 

Ik heb een onregelmatig werkrooster, kan ik een abonnement afnemen?

Onze medewerkers van de afdeling Plaatsing en Planning kijken graag met u wat de mogelijkheden zijn in de vorm van een flexibel abonnement. Ze zijn bereikbaar op telefoonnumer 0320 294090.

Kan mijn kind naar de incidentele overblijf als die dag al vol zit?

U kunt tot 9.00 uur contact opnemen met de coördinator om te overleggen of er nog plaats is voor uw kind. Dit is afhankelijk van het aantal beschikbare overblijfkrachten.

Kunnen studiedagen geruild worden?

Dat is mogelijk binnen één maand, als er voldoende overblijfkrachten op dat moment beschikbaar zijn. Ruilen bespreekt u vooraf met de coördinator.