Triangel

Coördinator

Yvonne Leenders
Bereikbaar
De school maakt op dit moment gebruik van een continurooster. Voor vragen kunt u contact opnemen met school of info@stichtingdetussentijd.nl.

Kosten per maand
1x per week € 10.00
2x per week € 20.00
3x per week € 30.00
4x per week € 40.00
Digitale strippenkaart

Triangel

TSO de Triangel is gevestigd in de wijk Havendiep. Kinderen van basisschool de Triangel kunnen hier tussen de middag rustig lunchen met vrienden, kletsen en chillen, vrij spelen en activiteiten binnen en buiten doen. De kinderen uit de onderbouw spelen tijdens de TSO op het schoolplein, voor de kinderen uit de bovenbouw is er de mogelijkheid om met de TSO naar het naast gelegen ‘plusveldje’ te gaan.

Tussenschoolse opvang

Het overblijven is voor de kinderen een vrijetijdsmoment. Stichting de Tussentijd biedt kinderen de mogelijkheid in alle rust en gezelligheid een broodje te eten.

Lees meer over SDT